top of page

עוד קצת עלי ...

 

  [ אזהרה : לצורך קריאת האמור מטה נדרשת סבלנות !!! אם אין לכם (וזה בסדר גמור שאין לכם), אתם מוזמנים לדפדף ישירות לעמוד ההמלצות ]

 

 

איך הכל התחיל ?

 

תמיד אהבתי מוזיקה ולכל שלב בחיי יש פסקול משלו. זה התחיל בנבירה אינסופית בחנויות תקליטים, מה שהוביל לאוסף אימתני של תקליטים, קלטות, דיסקים וכיום הכל מגובה בכונני טרה בייט.

גם כיום, תהליך הלמידה והאיסוף לא נפסק לרגע ואני מקדיש לכך את מירב שעותי.

 

גילוי נאות : יש לי תואר ראשון במשפטים ואף עסקתי בפועל בעריכת דין כ-4 שנים (עד שנשברתי) ולאחרונה, ניצלתי את תקופת הקורונה ועשיתי תואר שני בהוראה, אזרחות לחטיבה עליונה...      כן, אני אוהב ללמוד :)

בתקופת לימודי המשפטים, נהגתי לערוך, ביחד עם חבר, מסיבות גג, אליהן הוזמנו חברינו ללימודי הכלכלה והמשפטים. שכרנו ציוד הגברה מצ'וקמק וניגנו בעיקר מוזיקה שאהבנו. אביו של חבר ילדות שהגיע לאחת המסיבות, פתח בזמנו בדרום ת"א את מועדון הקולומבריום (לימים "המוסד") ושם עליתי על העמדה לראשונה באופן מקצועי. התחלתי לתקלט ברחבה האלטרנטיבית - רוק ומוזיקה שחורה, ודי מהר עברתי לרחבה הראשית . תיקלטתי ברוב המועדונים שהיו פזורים ברחבי ת"א באותה תקופה, מוזיקה אלקטרונית, להיטי דאנס, מסיבות עבריות, מסיבות רטרו דיסקו ושנות השמונים אבל למועדון אחד קטן ומוזנח ברחוב אלנבי, בשם "הקומה השניה" שמורה פינה חמה במיוחד. במשך רוב שנות פעילותו תפקדתי בו כדי ג'יי הבית, וזכיתי לחנך ולחשוף דור צעיר למוזיקת רוק, אלטרנטיבי ומטאל משובחת. חתונות של "ילדי קומה" שבגרו הן הבייבי שלי.

 

איך זה עובד ?

 

הכישורים הטכניים שרכשתי תוך כדי תקלוט במועדונים אמנם מאוד מסייעים לי, בעיקר בחלק השני של החתונה, שבו "מסיבת החתונה" הופכת ל"מסיבה", אבל לרגע אסור לשכוח שרוב קהל היעד של חתונה הוא אינו קהל מועדונים. במרוצת השנים למדתי לנגן "לא רק" מוזיקה שאני אוהב, אלא להיות קשוב לצרכים של קהל מגוון - מבוגרים לעומת צעירים, אשכנזים לעומת מזרחים, דתיים לעומת חילוניים, קלאברים מול חננים ומול כולם לאפשר לזוג שיושב מולי להביא לידי ביטוי את הטעם המוזיקלי היחודי שלו ואפילו להנות מכל התהליך (כן בדיוק, מה ששמעתם - להנות בחתונה שלכם !!).

ההנאה שלכם מהווה מתכון בטוח להצלחת המסיבה. ידוע לי שלחלקכם ואולי אפילו לרובכם, רחבת הריקודים אינה מהווה בדיוק את הסביבה הטבעית שלכם, אבל תזכרו שכל מי שיעלה לרחבת הריקודים יעשה זאת כדי לשמוח איתכם ולשמח אתכם, ואם תהיו מחוברים למסיבה ותהנו להיות בה, הקהל יצביע ברגליים. ולמרות שבחתונה נהוג לנגן להיטים ומוזיקה "מוכרת" כדי לחבר בשלב ראשון את רוב הקהל לרחבה, מאוד חשוב שתהיה לכם יכולת בחירה גם לגבי המוזיקה הזאת ולהחליט עד כמה המוזיקה שאתם אוהבים חשובה להצלחת האירוע.

אפליקציה ייחודית לתיכנון האירוע - בחירת מוזיקה ושיתוף אורחים

מיד לאחר הפגישה הראשונה תקבלו קישור לטלפון הנייד שלכם לאפליקציה ייחודית המאפשרת לכם באופן פשוט ויעיל להתחיל לבחור שירים לכל אחד משלבי האירוע שלכם, החל מקבלת הפנים וכלה במסיבה. 

האפליקציה תכלול את פרטי האירוע שלכם ותהיה לכם בלעדיות בניהול האירוע ובבחירת החברים ובני המשפחה שיזכו לעזור לכם בבחירת השירים, בדירוג שלהם ועוד.

השימוש באפליקציה מעצים את חוויית בחירת המוזיקה, חוסך זמן יקר שאין לנו, הופך אותה למהנה וזמינה ומאפשר לי להכיר לעומק את הטעם המוזיקלי שלכם ושל האורחים שלכם.

השימוש באפליקציה מאפשר לכם :

+ גישה 24/7 לניהול האירוע

+ בחירת שירים שיתנגנו באירוע לפי קטגוריות נבחרות

+ יצירה ועריכה של ציר הזמן של האירוע

+ שיתוף האפליקציה עם חברים ובני משפחה מועדפים לעזרה בבחירת שירים לאירוע

+ ייבוא פלייליסט אישי מ SPOTIFY

+ צפיה בהמלצות לשירים

+ יצירת רשימת שירים אסורים לניגון

+ תכנון האירוע

למי מכם שמעוניינים שהטעם המוזיקלי שלכם ו/או של האורחים שלכם יקבל ביטוי במהלך האירוע - בדיוק בשבילכם נועדה האפליקציה הזו.

לחצו כאן וגלו איך זה עובד באמת. 

איך בוחרים די ג'יי ?

 

קשה לבחור די ג'יי. כולם נחמדים (לפחות רובם), עושה רושם שהם מבינים במוזיקה ושהם יודעים בדיוק מה הדבר הכי טוב בשבילכם, אפילו יותר מכם. ידברו אתכם על הנסיון הרב שלהם ועל היכולת שלהם "לקרוא קהל".

השאלה הראשונה שאתם צריכים לשאול את עצמכם היא מה הדבר הכי חשוב לכם, למה אתם מצפים מהדי ג'יי שלכם, מה אתם רוצים ?

התשובות בד"כ זהות – שיהיה שמח, שאנשים (גם אלו שלא רוקדים) יהנו, שהדי ג'יי ידע לקרוא את הקהל.

כשמדברים על "קריאת קהל" מתכוונים מן הסתם לכך שעל הדי ג'יי להיות רגיש למה שמתרחש על רחבת הריקודים ולא לעוף על עצמו. מדובר על יכולת תימרון וטיימינג, שנועדו לנגן את השיר הנכון בזמן הנכון. אבל בינינו, לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שאם הרחבה מתחילה להתרוקן, צריך לשנות פה משהו. אבל צריך ואפשר לעשות משהו כדי להימנע מלכתחילה ממצבים כאלו. היכולת לקרוא קהל הכרחית עבור די ג'יי שמנגן במועדון שבו הוא לא מכיר את הקהל, ואז הוא באמת נאלץ להסתמך רק על התחושות שלו.

לעומת זאת, בחתונה, הדי ג'יי, מעבר לקריאת הקהל, יכול להשקיע בהיכרות עם הזוג שמולו, ללמוד את הקהל שלו ובכך להימנע מטעויות שעלולות לרוקן את הרחבה. כמידת המוכנות של הדי ג'יי לאירוע כך גם מידת ההצלחה, וכדי להיות מוכן צריך להשקיע.

 

אז נעים מאוד, אני איתמר גבע ואני משקיע !!! בשלב ראשון, ניפגש, אכיר אתכם, אלמד מה אתם רוצים ובעיקר מה אתם בשום פנים ואופן לא רוצים, מבטיח לחלוק איתכם את הנסיון העשיר שלי בתחום האירועים ולשתף אתכם בטיפים שיתרמו לכם בתכנון ובהצלחת האירוע.

השלב הבא הוא פגישת מוזיקה מושקעת ומהנה הנערכת בסמוך למועד האירוע, שממנה כולם יוצאים עייפים אך מרוצים. בפגישה זו נשמע המון מוזיקה, מסגנונות שונים, נשלב את ההעדפות שלכם, נתאם ציפיות מול קהל המוזמנים שלכם ונמצא את הנוסחה הייחודית שתתאים לכולם.

 

עוד כמה דברים חשובים שכדאי שתדעו

 

האירוע אינו מוגבל בזמן מבחינתי - אתם, ורק אתם, מחליטים מתי האירוע מסתיים

אני לא מדבר בזמן האירוע (למעט הנחיה אינפורמטיבית הכרחית)

אני מבוטח בביטוח צד ג' כפי שנדרש ע"י חלק מגני האירועים

לסיום

 

אני מביא איתי המון סבלנות, את הידע ואת הטכניקה – כל שתצטרכו זה רק את האזניים שלכם...

 

אני מזמין אתכם לפגישה, מוזיקה טובה ומשהו מתוק עלי

 

להתראות

 

איתמר גבע

 

Dj Itamar Geva - די ג׳יי איתמר גבע
bottom of page